Mini kitekurs

Vinteren 2016/17 kan dette kurset settes opp på forespørsel. Se booking informasjon nederst på denne siden.

Kurset varer inntil 6 timer. For nybegynnere er målet at en etter endt kurs skal få lyst til å prøve dette mer. Kurset erstatter ikke et fullverdig to dagers kurs . Kurset kan også passe for de som har kitet tidligere, og har lyst til å prøve igjen. Timeskurs i kiting kan også legges opp som en kick-off aktivitet til firmaer og grupper som ønsker seg en fartsfylt aktivitet.

Kursene blir arrangert gjennom hele vinteren. Men reserver
gjerne i god tid for å få ønsket tidspunkt.

For nybegynnere starter vi kurset ute på kitespoten. Vi går raskt gjennom kitens oppbygning før vi starter på flydelen. Deltakerene får gode muligheter til å teste de grunnleggende flyteknikker uten ski/snowboard på beina. En kan ikke forvente å lære seg kite med ski på under 6 timer. Instruktøren vil gjøre det som er mulig for å få det til. Vinden er også med å bestemmer hvor langt en kommer på en dag.
Målet er å finne ut om dette er noe for deg og ha det gøy. Vi håper selvfølgelig at du skal få lyst til å melde deg på et to dagers kurs oppe hos oss ved en senere anledning.

Det er også en glimrende anledning til å ta et slikt kurs om det er en litt ruskete dag under ferien din på Tyin-Filefjell.

Det er en morsom opplevelse å kjenne kreftene fra kiten, derfor passer dette utmerket som en morsom kick-off aktivitet!

 

Priser Timeskurs - 1t, 3t eller 6t

Antall personer 1 time 3 timer 6 timer
1 person 620,- 1650,- 2885,-
2 personer 360,- 875,- 1650,-
3 til 8 personer 260,- 670,- 1185,-

 Alle priser er per. person. 1 time = 50 minutter 

1 Times-kurs kan starte hver hele time fra. kl.10:00 til 15:00
3 Timers-kurs starter enten kl. 10:00 eller 13:00
6 Timers-kurs starter kl. 10:00

Kursene arrangeres som 3t kurs gjennom hele vinteren i vårt ukesprogram. Ved påmelding gi informasjon om nivå på deltakere. Kurssted avtales etter vindforhold og nivå på deltakere. Alternativer er i bunnen av skisenteret(parkering), på toppen av skisenteret eller Otrøvatn.

Kurset følges av IKO sine retningslinjer, og fyller kravene til IKO level 1. Se mer på www.ikointl.com sine hjemmesider.

For påmelding og informasjon fra instruktør

E-post: post@tyinaktiv.no
tlf: 46 665 665 (Tyin Aktiv)

Kan også booke kitekurs i Tyin Sport.