Bordbestilling senest kl. 12:00 samme dag

Meny på Filefjellstuene

Velkommen til en smakfull og spennende 3-retters middag med fokus på lokale råvarer og historien bak maten hver dag kl. 19:00. 

Mandag

Forrett:
Storfe tataki, serveres med persille, aioli, syltet sopp og løk ponzusaus.
(egg, sennep, sulfitt, soya, sesam) 

Hovedrett:
Ovnsbakt torskefilet med skalldyrsaus, brokkolipuré og husets grønnsaker.  
(fisk, skalldyr, melk, selleri, sulfitt)

Dessert:
Sjokolade mousse med sitronsorbett.
(melk, hvete, egg, soya)

 

Tirsdag

Forretter:
Gravlaks-salat med beter, geitost og balsamicokrem.
(fisk, sulfitt, melk)

Hovedrett:
Lammekarre med hvitløkspuré sennepssaus og rotgrønnsaker.
(melk, sulfitt, sennep, selleri)

Dessert:
Snickers parfait.
(melk, egg, soya, peanøtter)

 

Onsdag:

Forretter:
Kremet soppsuppe med brokkolikrem og nøtter.
(melk, sulfitt, nøtter, selleri)

Hovedrett:
Confit andelår med rødvinssaus og bake poteter med chimichurri.
(sulfitt, melk, selleri)

Dessert:
Sjokoladefondant med salt karamell iskrem.
(melk, egg, soya, hvete)

 

Torsdag

Forretter:
Carrpacio av reinsdyr med sennepsaioli, Valdresost og tyttebær.
(sulfitt, melk, sennep, egg)

Hovedrett:
Dagens fisk med hvitvinssaus, linser og grønnsaker.
(fisk, sulfitt, melk)

Dessert:
Petit four-tallerken.
(melk, hvete, egg, soya, peanøtter, mandel)

 

Fredag

Forretter:
Pannestekt kamskjell med sellerirot puré, brokkolimelk og frisk fennikel salat.
(selleri, bløtdyr, melk, fisk, sulfitt)

Hovedrett:
Steik av storfe med potet-terrin, pastinakkpuré og bearnésaus.
(sulfitt, melk, egg)

Dessert:
Terte med bær og vaniljekrem.
(melk, hvete, egg, soya, peanøtter, mandel)

 

Lørdag

Forretter:
Carrpacio av ovnsbakte beter med tørket tomat, kremet geitost, tyttebær og lokal spekeskinke.
(sulfitt, melk, nøtter)

Hovedrett:
Reinsdyrfilet med blomkålpuré, rødvinssaus, tyttebær og grønsaker.
(sulfitt, melk)

Dessert:
Crème brûlée med bringebær sorbett.
(melk, egg, hvete)

 

Søndag:

Forretter:
Kremet potet- og purre suppe med kreps.
(melk, sulfitt, skalldyr)

Hovedrett:
Indrefilet av svin med grønnsaker, risotto, Valdres ost og kapers, soya saus.
(melk, sulfitt, soya)

Dessert:
Baileys parfait.
(melk, egg, soya)

 

Pris

3-retters middag: kr 749,- per person 

3-retters småfolkmeny: kr 375,- per person 

 

Småfolkmeny og allergialternativ

Barna kan få servert sin egen 3-retters småfolkmeny, og vi har alltid vegetar og allergivennlige alternativ, bare gi oss beskjed ved bestilling.

Bordbestilling

Bordbestilling gjøres seinest kl. 12:00 samme dag på tlf. 466 65 665 eller e- post booking@tyin.no

Lunsjmeny

Trenger du en pause fra skituren eller er det tid for lunsj? Fredag, lørdag og søndag fra 13-17 serveres lunsj på Filefjellstuene. 

Velkommen til bords!

Våre kokker og konditor planlegger for varierte retter med det lille ekstra, og vi gleder oss til å ta imot både nye og gamle gjester!

Les mer om Filefjellstuene