Bordbestilling senest kl. 12:00 samme dag
Meny på Filefjellstuene
Velkommen til en smakfull og spennende 3-retters middag med fokus på lokale råvarer og historien bak maten hver dag kl. 19:00.
Mandag
Forrett:
Storfe tataki, serveres med persille, aioli, syltet sopp og løk ponzusaus.
(egg, sennep, sulfitt, soya, sesam)
Hovedrett:
Ovnsbakt torskefilet med skalldyrsaus, brokkolipuré og husets grønnsaker.
(fisk, skalldyr, melk, selleri, sulfitt)
Dessert:
Sjokolade mousse med sitronsorbett.
(melk, hvete, egg, soya)
Tirsdag
Forretter:
Gravlaks-salat med beter, geitost og balsamicokrem.
(fisk, sulfitt, melk)
Hovedrett:
Lammekarre med hvitløkspuré sennepssaus og rotgrønnsaker.
(melk, sulfitt, sennep, selleri)
Dessert:
Snickers parfait.
(melk, egg, soya, peanøtter)
Onsdag:
Forretter:
Kremet soppsuppe med brokkolikrem og nøtter.
(melk, sulfitt, nøtter, selleri)
Hovedrett:
Confit andelår med rødvinssaus og bake poteter med chimichurri.
(sulfitt, melk, selleri)
Dessert:
Sjokoladefondant med salt karamell iskrem.
(melk, egg, soya, hvete)
Torsdag
Forretter:
Carrpacio av reinsdyr med sennepsaioli, Valdresost og tyttebær.
(sulfitt, melk, sennep, egg)
Hovedrett:
Dagens fisk med hvitvinssaus, linser og grønnsaker.
(fisk, sulfitt, melk)
Dessert:
Petit four-tallerken.
(melk, hvete, egg, soya, peanøtter, mandel)
Fredag
Forretter:
Pannestekt kamskjell med sellerirot puré, brokkolimelk og frisk fennikel salat.
(selleri, bløtdyr, melk, fisk, sulfitt)
Hovedrett:
Steik av storfe med potet-terrin, pastinakkpuré og bearnésaus.
(sulfitt, melk, egg)
Dessert:
Terte med bær og vaniljekrem.
(melk, hvete, egg, soya, peanøtter, mandel)
Lørdag
Forretter:
Carrpacio av ovnsbakte beter med tørket tomat, kremet geitost, tyttebær og lokal spekeskinke.
(sulfitt, melk, nøtter)
Hovedrett:
Reinsdyrfilet med blomkålpuré, rødvinssaus, tyttebær og grønsaker.
(sulfitt, melk)
Dessert:
Crème brûlée med bringebær sorbett.
(melk, egg, hvete)
Søndag:
Forretter:
Kremet potet- og purre suppe med kreps.
(melk, sulfitt, skalldyr)
Hovedrett:
Indrefilet av svin med grønnsaker, risotto, Valdres ost og kapers, soya saus.
(melk, sulfitt, soya)
Dessert:
Baileys parfait.
(melk, egg, soya)
Pris
3-retters middag: kr 749,- per person
3-retters småfolkmeny: kr 375,- per person
Småfolkmeny og allergialternativ
Barna kan få servert sin egen 3-retters småfolkmeny, og vi har alltid vegetar og allergivennlige alternativ, bare gi oss beskjed ved bestilling.